Κύριο περιεχόμενο

GRANDIÔSE WATERPROOF MASCARA

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ MASCARA ΜΕ ΕΦΕ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ

GRANDIÔSE ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ : ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΕΦΕ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ, ΘΕΪΚΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ. Η Lancôme επαναπροσδιορίζει τη μάσκαρά της και αποκ… Διαβάστε όλη την περιγραφή

GRANDIÔSE ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ : ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΕΦΕ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΛΕΜΜΑ.
Η Lancôme επανεφευρίσκει τη μάσκαρά της και αποκαλύπτει μια νέα εύκολη τεχνική εφαρμογής για απόλυτα πυκνές και ομοιόμορφες βλεφαρίδες. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Lancôme, το απλικατέρ «Swan-NeckTM» με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και το βουρτσάκι υψηλής ακρίβειας τονίζει τις βλεφαρίδες από τη βάση τους και από γωνία σε γωνία.

Με το πρώτο κιόλας πέρασμα, η γραμμή των βλεφαρίδων εύκολα καλύπτεται από τη βάση μέχρι τις άκρες. Η μάσκαρα προσαρμόζεται στα διαφορετικά σχήματα των ματιών και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εφέ βεντάλιας. Μια καινοτόμος σύνθεση, εμπλουτισμένη με το Native Rose-Cell ExtractTM, αποκλειστικότητα της Lancôme. Σαγηνευτική, το βλέμμα είναι απλά Grandiose, δηλαδή μαγευτικό..
• Το απλικατέρ «Swan-NeckTM» και το βουρτσάκι υψηλής ακριβείας επιτρέπουν μια τεχνική εφαρμογής που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά.
Το απλικατέρ «Swan-NeckTM» και το βουρτσάκι υψηλής ακριβείας επιτρέπουν μια πρωτοποριακή τεχνική εφαρμογής.

Τοποθετήστε το βουρτσάκι στη βάση των βλεφαρίδων. Ξεκινήστε από την εξωτερική γωνία του ματιού, προχωρήστε προς το εσωτερικό και εφαρμόστε τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες με μια κίνηση ζιγκ ζαγκ.

ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ:
1. Εξωτερική γωνία και κέντρο: κρατήστε το απλικατέρ με την καμπύλη προς τα κάτω για να σηκώσετε και να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες.
2. Εσωτερική γωνία: κρατήστε το απλικατέρ με την καμπύλη προς τα πάνω για να ανορθώσετε και να προσθέσετε μήκος στις βλεφαρίδες.
3. Κάτω βλεφαρίδες: κρατήστε το απλικατέρ με την καμπύλη προς τα πάνω για να τονίσετε τις βλεφαρίδες.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΤΙ: αν περάσετε το χέρι σας πάνω από τη μύτη σας
4A. Εξωτερική γωνία και κέντρο: κρατήστε το απλικατέρ με την καμπύλη προς τα κάτω για να σηκώσετε και να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες.
5A. Εσωτερική γωνία: κρατήστε το απλικατέρ κάθετα για να ανορθώσετε και να επιμηκύνετε τις βλεφαρίδες.
6A. Κάτω βλεφαρίδες: κρατήστε το απλικατέρ με την καμπύλη προς τα πάνω για να τονίσετε τις βλεφαρίδες.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΤΙ: αν περιστρέψετε τον καρπό σας ή αλλάξετε χέρι
4B. Εξωτερική γωνία: κρατήστε το απλικατέρ με την καμπύλη προς τα κάτω για να σηκώσετε και να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες.
5B. Κέντρο και εσωτερική γωνία: κρατήστε το απλικατέρ με την καμπύλη προς τα πάνω για να ανορθώσετε και να προσθέσετε μήκος στις βλεφαρίδες.
6B. Κάτω βλεφαρίδες: κρατήστε το απλικατέρ με την καμπύλη προς τα πάνω για να τονίσετε τις βλεφαρίδες.

Για μια πιο επαγγελματική τεχνική, περιστρέψτε τον καρπό σας ανάλογα με τα 3 τμήματα του ματιού (εξωτερικό, κεντρικό και εσωτερικό)
1. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας. Κρατήστε το απλικατέρ με την καμπύλη προς τα κάτω και διαχωρίστε τις βλεφαρίδες.
2. Περιστρέψτε ελαφρώς το απλικατέρ στα δάχτυλά σας κατά 1/3 του κύκλου: το βουρτσάκι εφαρμόζει από μόνο του οριζόντια πάνω από το κεντρικό τρίτο του ματιού. Ανασηκώστε τις βλεφαρίδες.
3. Περιστρέψτε ξανά το απλικατέρ για ακόμα 1/3, τοποθετώντας το βουρτσάκι πάνω από το υπόλοιπο εσωτερικό 1/3. Το βουρτσάκι τώρα δείχνει προς τη μύτη. Επεκτείνετε τις βλεφαρίδες προς το εσωτερικό.
4. Πραγματοποιήστε τις ίδιες κινήσεις, στο κάτω βλέφαρο του άλλου ματιού.
ISODODECANE ●
ALLYL STEARATE/VA COPOLYMER ●
CERA ALBA / BEESWAX ●
DISTEARDIMONIUM HECTORITE ●
PARAFFIN ●
AQUA/WATER ●
COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX ● ALCOHOL DENAT. ●
ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX ● PROPYLENE CARBONATE ●
TALC ●
HYDROGENATED JOJOBA OIL ●
CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX ●
ROSE EXTRACT ● 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL ● PROPANEDIOL ●
POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE ●
POLYVINYL LAURATE ●
CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE ●
HEXYL LAURATE ●
PARFUM/FRAGRANCE ● [+/- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ CI 77499 / IRON OXIDES ●]

ΑΥΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
Μήνυμα προσανατολισμού
Για βέλτιστη εμπειρία, περιστρέψτε την οθόνη σας
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software