Κύριο περιεχόμενο

MONSIEUR BIG MASCARA

MASCARA ΓΙΑ BIG ΟΓΚΟ ΚΑΙ 24ΩΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Αποκτήστε το λουκ των ψεύτικων βλεφαρίδων. Αποχαιρετίστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες με τη μάσκαρα για όγκο Monsieur Big. Διαβάστε όλη την περιγραφή

VIRTUAL TRY ON

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ
ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

"ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ LOOK ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ. Αποχαιρετίστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες με τη μάσκαρα για όγκο Monsieur Big."

• ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΓΚΟΣ

• ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ

• ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ

TΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ​

Το βουρτσάκι για όγκο δημιουργεί μεγάλη διαφορά από το πρώτο πέρασμα, για βλεφαρίδες τόσο μεγάλες όσο ποτέ άλλοτε.Είναι φτιαγμένο από ιδιαίτερα μαλακές ίνες που αγκαλιάζουν τις βλεφαρίδες απίστευτα απαλά και προσφέρουν εύκολη εφαρμογή, ενώ διαχωρίζουν και ανορθώνουν τις βλεφαρίδες χωρίς κόπο. Παράλληλα, η καινοτόμα σύνθεση απλώνεται εύκολα πάνω στις βλεφαρίδες και τις διατηρεί άψογες για έως και 24 ώρες. Οι εξαιρετικά σκούρες χρωστικές δημιουργούν το πιο έντονο μαύρο χρώμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, εμπνευσμένη από τα κραγιόν: Εύκαμπτο κερί και πολυμερή, για ιδανική προσκόλληση και μεγάλο προσαρμόσιμο όγκο. Τα πολυμερή σχηματίζουν μια μεμβράνη που προστατεύει τις βλεφαρίδες όλη μέρα, χωρίς κόμπους ή μαύρα σημάδια. Εξαιρετικά μαύρο οξείδιο του σιδήρου που αιχμαλωτίζει το φως και αντανακλά το πιο σκούρο μαύρο χρώμα. ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ: Μαλακές κυματοειδείς ίνες για πλούσιο όγκο. Αφήνει την ιδανική ποσότητα προϊόντος με μία κίνηση. Η κρεμώδης σύνθεση απλώνεται στις βλεφαρίδες και τις καλύπτει με ευκολία.


text

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΛΑΤΡΕΟΥΝ ΤΗΝ BIG

Η μάσκαρα Monsieur BIG αναδεικνύει την τολμηρή πλευρά κάθε γυναίκας.

Δείτε άλλα βίντεο

Δείτε επίσης

Μήνυμα προσανατολισμού
Για βέλτιστη εμπειρία, περιστρέψτε την οθόνη σας
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software