Κύριο περιεχόμενο

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η βιοποικιλότητα του πλανήτη είναι εύθραυστη, πολύτιμη και αναντικατάστατη: πρέπει να τη διαχειριζόμαστε με τη μέγιστη προσοχή.
Η Lancôme δεσμεύεται να συνεισφέρει για ένα βιωσιμότερο μέλλον, έχοντας θετικό αντίκτυπο στη βιοποικιλότητα έως το 2030.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ

Η Lancôme συνεισφέρει στην προστασία της βιοποικιλότητας με την εφαρμογή αναγεννητικών γεωργικών πρακτικών όπως τη βιώσιμη προέλευση υλικών και την βιολογική καλλιέργεια των τριαντάφυλλων, τη βελτίωση της συσκευασίας και των συνθέσεων, με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων, και με τη συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς για την διατήρηση της βιοποικιλότητας.

ΘΕΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Περιορίζουμε το συνολικό μας γεωργικό αποτύπωμα χάρη στη βιώσιμη και δίκαιου εμπορίου καλλιέργεια και προέλευση των συστατικών.
Αξιοποιούμε την οικολογική χημεία και βιοτεχνολογία, για να περιορίζουμε τη χρήση φυσικών πόρων.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Στις εκτάσεις μας στη Grasse και στη Valensole στη Νότια Γαλλία, καλλιεργούμε τριαντάφυλλα και άλλα είδη φυτών με βιολογικό και βιώσιμο τρόπο. Το κτήμα μας στη Grasse, όπου επαναφέρονται ενδογενή, άγρια και προγονικά είδη φυτών, πρόκειται να γίνει καταφύγιο βιοποικιλότητας. Ακούστε την Emmanuelle Ravel, μία από τους αγρότες βιολογικών τριαντάφυλλων, για να μάθετε περισσότερα για την καλλιέργεια τριαντάφυλλου στην περιοχή.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Καινοτομούμε στη συσκευασία προϊόντων και ευνοούμε τη χρήση περισσότερων ανακυκλώσιμων υλικών και κυκλικών λύσεων.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

Εκτός από τις δικές μας εφαρμογές, θα υποστηρίξουμε έργα που προστατεύουν τη βιοποικιλότητα, και ειδικά σπάνια φυτά ή είδη φυτών υπό εξαφάνιση, μέσα από τη συνεργασία με οργανισμούς και ειδικούς σε όλο τον κόσμο όπως το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Γαλλίας.

Μήνυμα προσανατολισμού
Για βέλτιστη εμπειρία, περιστρέψτε την οθόνη σας
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software